Urban Explorers: Verboden plekken

1.805 inzendingen · Afgelopen ·
Verboden plekken

Met je camera documenteer je de blijvende aantrekkingskracht van vergeten en vaak off-limit plaatsen.

Er is iets met verlaten en onbewoonde plekken die de nieuwsgierigheid van zowel stadsverkenners als fotografen vangen. Voor deze uitdaging willen we dat je deze locaties verkent en een momentopname maakt van hun eigenaardige charme. Maar een eerlijke waarschuwing: wees altijd indachtig en respectvol, waar je escapades je ook brengen! Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Voor de sensatiezoekers: Profiteer van unieke uitkijkpunten en ga naar de plek waar mensen normaal niet rondlopen. Geniet van het uitzicht op ontoegankelijke daken of zelfs rond ondergrondse tunnels.
  • Niemand thuis: Verlaten gebouwen en locaties zijn misschien al lang verwaarloosd, maar deze dragen belangrijke verhalen die toekomstige generaties nog steeds raken. Ontdek de geschiedenis van deze verlaten plekken met jouw foto's.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Vijf winnaars krijgen een voucher ter waarde van 50 EUR voor onze Online Shop. Deze competitie dient als de kwalificatieronde voor de categorie Urban Explorers van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door gocchin.

The Winners

Congratulations to: damianhovhannisyan, helenaether, asands, zmijowka & jazztrio2014.