Instant: Creatief in een instant

245 inzendingen · Afgelopen ·
Creatief in een instant

Pak je schaar, bleekmiddel en draad - het is tijd om hands-on aan de slag te gaan met je favoriete instant snapshots.

Een van de voordelen van fotograferen met een instant camera is dat de foto's direct beschikbaar zijn wanneer de inspiratie voor het experiment toeslaat. Voor deze wedstrijd dagen we je uit om je unieke stijl creatief aan te passen en aan die instant foto's toe te voegen. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Chemische route: Wie zegt dat filmsoepen alleen mogelijk zijn met een filmrolletje?Probeer deze techniek en giet vloeistoffen op je foto voor een grunge-effect. Iets minder avontuurlijk?Je kunt simpelweg de nog steeds ontwikkelende print twisten of die witte randen verwijderen voor een ongepolijste maar toch interessante look.
  • Kunst project: Als je meer controle wilt hebben, probeer dan je instant foto te versieren met stickers, mooi te borduren of plak andere materialen op je foto.

Elke deelnemer kan 10 foto's indienen. Vijf winnaars krijgen een voucher ter waarde van 50 EUR / USD voor onze Online Shop. Deze competitie fungeert als de voorronde voor de Now of Never-categorie van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door oulpiana

The Winners

Congratulations to: Bianca Maria Lecchini, terrynye, dpphoto6, selenaherrera & jennamoi.