Lomography Awards: Breaking Boundaries: Ongelooflijke reizen

1.818 inzendingen · Afgelopen ·
Ongelooflijke reizen

Van de ene plaats naar de andere reizen is een avontuur op zich. Breng ons naar je meest onvergetelijke reizen over de hele wereld.

Of je nou wandelt, een ervaren bestuurder of een tevreden passagier bent, sta ons toe om door je verbazingwekkende foto's van looppaden, wegen, auto's en andere vormen van reizen te draven. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • In Transit: Sled, tuk-tuk, norry, coco taxi. Elke plek heeft een transportwijze die het beste bij zijn terrein past. Denk aan de meest memorabele rit die je hebt gehad tijdens een van je reizen. Hoe hebben deze unieke voertuigen u geholpen om een land, zijn geschiedenis, cultuur en mensen, beter te begrijpen?
  • On Foot: Bij het doorkruisen van rotsachtige bergen en weelderige oerwouden, is bewegen met de voet soms de enige manier om te gaan. Van de fascinerende wortelbruggen van India tot China's perilous-looking "Plank Road in the Sky", heb jij een van deze onderscheidende routes al verkend?

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze competitie dient als de kwalificatieronde voor de categorie Breaking Boundaries van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door grad

The Winners

Congratulations to: myleskatherine, gmushinsky, jmcedo, chvo & carcinome.