Lomography Awards: Trail and Error: Kleurenspectrum

1.936 inzendingen · Afgelopen ·
Kleurenspectrum

Vergeet je kleurennegatieven of zwart-witfilms. Stap uit je comfortzone en probeer voor de verandering eens een experimentele filmrol!

Er is nooit een spannendere tijd geweest om een avontuurlijke filmfotograaf te zijn dan nu. Met steeds meer out-of-the-box emulsies die worden geïntroduceerd, zullen de creatieve manieren om te experimenteren en de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken nooit opraken. Voor deze uitdaging zoeken we naar verbluffende foto's gemaakt met ongebruikelijke en eigenzinnige filmrollen. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Nieuwe Tint: Laad je favoriete camera met een kleurverschuivende film (zoals onze LomoChrome Purple of Lomography Redscale XR 50-200) of cross-process een diafilm. Denk aan de unieke eigenschappen van de film en hoe deze de uiteindelijke afbeelding beïnvloeden voordat je gaat fotograferen.
  • Denk Textuur: Sommige nieuwere films schudden niet alleen het kleurenpalet op, ze voegen ook een interessante laag toe aan je afbeeldingen zoals
    verlopen of lichtlekken. Hoe ga je deze speciale effecten integreren om dagelijkse scenario's opvallender te maken?

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze competitie fungeert als de kwalificatieronde voor de categorie Trial en Error van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door aleksandrateresa.

The Winners

Congratulations to: Julie O'Brien, ​hangolite, zulupt, robertofiuza & lubchenkophoto.