Lomography Awards: Off the Grid: Een met de natuur

2.337 inzendingen · Afgelopen ·
Een met de natuur

Hoe goed ben je in de wereld waarin we leven? Laat ons zien hoe je contact maakt met Moeder Aarde via je foto's!

Van het gezonde eten op onze tafel tot de schone lucht die we inademen, alles wat nodig is om te overleven wordt door de natuur verzorgd. Deze zijn zo essentieel voor ons dagelijks leven dat we vaak weinig aandacht besteden en hun aanwezigheid en deze overvloed als vanzelfsprekend beschouwen. Voor deze wedstrijd moedigen we je aan om opnieuw contact te maken met de aarde en deze aandachtige waardering te laten zien door je foto's. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Track the Terrain: Verlang je er altijd naar om bij de zee te zijn of voel je je meer levend wanneer je op de top van een berg bent? Neem een portret van deze schilderachtige plekjes als herinnering aan wat je het leukste vindt aan hen.
  • Flora and Fauna: We delen deze planeet met talloze fascinerende dieren en planten - hoe draag jij bij om ervoor te zorgen dat ze hun rechtmatige ruimte krijgen? Markeer wat hen uniek mooi en het waard maakt om te behouden.
  • In My Neighborhood: Als je in stedelijke wildgroei leeft, kan de natuur troost bieden door de drukte. Concentreer je op die paar groene ruimtes en wat het doet met je geest en geest vermoeid van je dagelijkse sleur.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze competitie dient als de kwalificatieronde voor de categorie Off the Grid van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door marta1901

The Winners

Congratulations to: amelia37blue, visualwasted, damianhovhannisyan, missroxs & bwaaart.