Adrenaline Junkies: Maak een duik

343 inzendingen · Afgelopen ·
Maak een duik

Van het rennen van een marathon tot het overleven van je eerste bungee-sprong, wat is de gekste, meest opwindende activiteit die je de laatste tijd hebt gedaan?

Je leeft maar één keer, dus waarom zou je niet uit je comfortzone stappen? Voor deze uitdaging zoeken we naar foto's van actievolle momenten die onlangs je hart sneller deden kloppen. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Bucket List: Ooit aan hiphopdans willen beginnen of een snelle achtbaan willen uitproberen? Vink dat ogenschijnlijk rigoureuze project dat je al zo lang uithoudt af en vier die prestatie met een zelfportret.
  • From Far Away: Als je nog steeds de moed moet verzamelen om je angst te overwinnen, leef dan eerst plaatsvervangend via andere mensen. Observeer hoe gymnasten moeiteloos op de bar slingeren of hoe surfers met veel gratie op de golven rijden. Neem foto's van deze experts voor inspiratie.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze competitie dient als de kwalificatieronde voor de categorie Adrenaline Junkies van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto doro murrays

The Winners

Congratulations to: needle76, 007-0815-styler, madelinechilici, jmcedo & frenchyfyl.