Instant: Betekenisvolle plekken

945 inzendingen · Afgelopen ·
Betekenisvolle plekken

Laat ons via je instant snapshot die speciale plek zien die je zo dierbaar is.

De meesten van ons nemen foto's om momenten te onthouden. Herinneringen kunnen fragiel zijn en wanneer je een duidelijke weergave van dat specifieke moment ziet, kun je je geheugen beter onthouden. In zekere zin werken foto's als een tijdmachine, maar voor deze uitdaging willen we dat je tegen tijd en ruimte ingaat met instant fotografie.

Om deze wedstrijd te winnen, blader je door je verzameling nostalgische instant snapshots en laat je die ene speciale plek zien die je het meeste koestert. Hier zijn enkele ideeën om je op weg te helpen:

  • Visueel Dagboek: Sta ons toe om een beter beeld te krijgen van wat deze locatie voor je betekent door een paar woorden in de frames van de opname te krabbelen.
  • Zoom In: Vertel het verhaal over hoe de details op deze plek een rol speelden in jouw unieke ervaring. Misschien zijn het de pastelkleuren van de avondlucht, die geruststellende geur van koffie, of de manier waarop die speciale persoon tijdens je gesprek lachte. Focus op de details!
  • Nieuwe Uitzichten: In een vreemd land zijn is altijd een spannende onderneming. Richt je tijdens je volgende reis in het buitenland op de verandering van omgeving. Maak foto's van dat eeuwenoude kasteel of die opvallende specerijenmarkt die je niet vaak thuis ziet.

Elke deelnemer mag maximaal 10 foto's indienen. Deze competitie fungeert als de voorronde voor de categorie Now or Never van onze TEN AND ONE Annual Lomography Photo Awards 2019.

Foto door edwinchau met de Diana Instant Square.

The Winners

Congratulations to: 007-0815-styler, merveebasturk, kleeblatt, 16293 & cochii.