Human Stories: Een grote gelukkige Lomo familie

1.627 inzendingen · Afgelopen ·
Een grote gelukkige Lomo familie

Het hele jaar door is het gemakkelijk om afgeleid te worden van wat echt belangrijk is: vrienden en familie. Denk aan de belangrijkste mensen in je leven voor een eenmalige kans om een speciale Lomography Hamper te winnen, inclusief de iconische Lomo LC-A +!

Glinsterende lichtjes en vrolijke muziek kunnen de stemming verlichten. Verrassende cadeaus en heerlijk eten kunnen het hart verwarmen. Maar het vieren van de feestdagen zal nog steeds leeg aanvoelen zonder de mensen die we het meest koesteren. Wie is die speciale persoon voor jou? Introduceer ze aan de rest van de community door portretten te delen die laten zien wat je het leukste vindt aan hen.

Eén winnaar ontvangt een speciale Lomography Hamper, die de legendarische Lomo LC-A+, Lomo LC-A + Splitzer, een selectie van Lomography films, een Fritz the Blitz 2.0, een camerariem, fotoaccordeons en clips bevat. En dat is nog niet alles - 10 tweedeprijswinnaars winnen ook een tegoedbon ter waarde van 25EUR voor in de Lomography Online Shop!

Alle portretten die zich kwalificeren, worden ook opgenomen in een speciale virtuele LomoWall!

Elke deelnemer mag maximaal vijf foto's indienen. Deze wedstrijd loopt van 15 november tot 19 december. Dus begin met het plannen van die fotoshoots met je favoriete mensen!

Lees meer: Win an Amazing Lomography Hamper! en Gagnez un Panier Cadeau Lomography !.


Dit is wat je kunt winnen:

  1. × 1
  2. × 10

Submit

Helaas is deze wedstrijd al afgelopen Bekijk alle inzendingen Dit zijn jouw inzendingen: