Wat is de copyright- en gebruikersovereenkomst voor de afbeeldingen die worden geupload op Lomography.nl?

Om participatie en interactie tussen onze globale community van lomografen te faciliteren, biedt Lomography.nl de mogelijkheid om foto’s direct te uploaden naar onze website.

Wanneer je een afbeelding upload naar Lomography.nl, geef je de Lomographic Society een non-exclusieve, wereldwijde, rechtenvrije licentie om je materiaal te bewerken, publiceren en te reproduceren met het doel Lomography.com te tonen, distribueren en te promoten.

Daarom, aanvullend op de specifieke applicatie waarnaar je upload, kunnen je foto’s gebruikt worden in online gallerieën, camera microsites, e-mail nieuwsbrieven, persberichten en andere soortgelijke zaken. Geuploade afbeeldingen zijn onderworpen aan het genoemde gebruik ten alle tijden, zonder toestemming vooraf en zonder einddatum.

De foto’s die je uploadt worden GEEN eigendom van Lomography. Je blijft eigenaar van jouw foto’s en je bent vrij deze foto’s te gebruiken hoe je wilt – artistiek, commercieel of persoonlijk. Tegelijkertijd houden wij de optie om je foto’s te gebruiken op lomography.nl.

Lomography heeft niet het recht je foto’s te verkopen of distribueren aan een derde zonder jouw toestemming.

Lomography.nl is jouw startpunt voor communicatie met de wereld van gelijkgestemde lomografen. Dus, upload maar raak – je shots zijn veilig bij ons!

Lees meer over de wet om meer te leren over de Lomography voorwaarden.

geschreven op 2012-03-23 in #lomo-lc-a #policy-and-security