Wat zijn de voordelen van lid worden van de community?

De Lomographic Society is waarschijnlijk één van de meest verfijnde, selecte en meest vooraanstaande groep van analoge fotografie enthousiastelingen en de hele wereld.

Er zijn duizenden interessante, open-minded, hartverwarmende, humoristische (en voor het grootste gedeelte) redelijk excentrieke figuren die een passie delen en eenzelfde doel hebebn als jij. We zien de wereld allemaal door een lomografische lens; onze individuele foto’s verweven in de groeiende lomografisch foto-universum.

We nodigen je van harte uit om lid te worden van de Lomographic Society en deel te nemen in onze honderden regionale en globale evenementen, exposities en wedstrijden, en volledige toegang te krijgen tot de eindeloze online mogelijkheden op lomography.nl. Kom bij onze wereld als een artiest en een avonturier!
Wij zijn 230.000 lomografen – een wilde, onafhankelijke groep geweldige mensen die hyperactief, open-minded, contact-loving individuen zijn die hongerig zijn naar spanning en jouw foto’s. Zie net gemaakte foto’s; ontvang updates en nieuws, kom naar wereldwijde events en doe met ons mee wanneer we Lomography in duiken.

Waar wacht je nog op? Registreer je nu en word onderdeel van de Lomograhic Society!

geschreven op 2012-03-02 in #lomo-lc-a #community