Hoe deel ik mijn LomoKino movies op de Lomography website?

Zodra je een LomoKino film ontwikkeld én gedigitaliseerd hebt, kan je hem gemakkelijk met de rest van de community delen door middel van Vimeo!

Tijdens de lancering van de LomoKino heb je misschien ook ontdekt dat we een nieuwe rubriek in ons magazine hebben gezet – Movies. Dit is de plek voor jouw LomoKino filmpjes! Het enige wat je hoeft te doen is ze te uploaden naar Vimeo en jouw Vimeo account te koppelen aan je LomoHome. Volg deze stappen en je hebt in no time al je LomoKino filmpjes op je LomoHome staan!

  1. Zorg dat je een account hebt aangemaakt op Vimeo. Heb je dat nog niet? Registreer je dan hier.
  2. Om te voorkomen dat users de filmpjes van andere users op hun eigen LomoHome zetten, vragen we je vriendelijk om je eigen LomoHome aan je eigen Vimeo account te koppelen. Ga naar de Account instellingen en klik op de Vimeo knop rechts in beeld. Hier log je vervolgens in met je Vimeo account en laat je zien dat je officieel bent aangemeld bij Vimeo en Lomography. Dit is belangrijk! Hiermee voorkomen we dat men met elkaars video’s aan de haal gaat.
  3. Zodra je beide accounts aan elkaar gekoppeld hebt, ga je naar de ‘Movies’ tab in je LomoHome en klik je op ‘Maak een nieuwe film’. Nu verschijnt er een lijst met alle filmpjes op jouw eigen Vimeo account. Selecteer 1 van je filmpjes en hij zal op je LomoHome verschijnen. Een kind kan de was doen!

Bekijk hier een aantal toffe LomoKino filmpjes die inmiddels al door anderen zijn gedeeld op de Lomography website. Ontdek hier alles over de bruikbare bestandsformaten op Vimeo.

geschreven op 2012-01-06 in #camera #lomokino