Wat zijn Lomo Locaties?

Lomo Locaties zijn plaatsen waar iedereen een keer heen moet om plaatjes te schieten. Het is eigenlijk een reisgids vóór en dóór lomografen. Een database waar alle reisbureaus in de wereld nog een flink puntje aan kunnen zuigen! En dat allemaal dankzij de ontdekkingsreizigers van Lomography – jij en alle anderen uit de community!

Lomo Locaties zijn informatief en leuk om te lezen. Ze zijn duidelijk beschreven, gaan in op de details en geven je genoeg tips en hints om de plekken zelf te gaan ontdekken. De beste hoekjes, tijden, lichtinvallen en jaargetijden worden besproken, zodat ook jij als lomograaf deze locaties op zijn best vast kunt leggen.

Het bladeren door de Lomo Locaties in het locatie archief is makkelijk. Klik bijvoorbeeld op één van de markeerpunten op de Lomo Locatie kaart. Je ziet dan gelijk wat er allemaal al geschreven is over deze locaties en de prachtigste foto’s die daar geschoten zijn verschijnen in beeld. Plan je reis, ontdek de plek en voeg ook beelden toe!

  • Hoe kun je een locatie bekijken? Bekijk de wereldkaart en klik op één van de honderden locaties om in te zoomen.
  • Je kunt een kijkje nemen in de lijst van ‘meest recente locaties’.
  • Of laat je verrassen door op F5 of refresh in je browser te drukken – wij geven je dan weer 3 nieuwe locaties.
  • Laat de auteurs weten dat je zijn locatie leuk vind door op de ‘ik vind dit artikel leuk’ knop te klikken of door een bericht achter te laten.

Heb jij ook een te gekke plek die je graag met ons wilt delen? Voeg dan ook je Lomo Locatie toe!

geschreven op 2011-11-30 in #magazine #locations