Dit is je laatste kans om een pre-order te plaatsen voor de Petzval Lens en de speciale apertuurplaten er gratis bij te ontvangen! We schatten de levering in augustus (of zelfs eerder) - mis deze kans op de perfecte portretlens niet!

Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomography Embassy Store Amsterdam

 • Adres: Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam, Netherlands
 • Openingstijden: Ma-Za: 12:00 -19:00. Zo: 12:00 -18:00
 • E-mail: store.amsterdam@lomography.com
 • Telefoon: +31 (0)20 3700092

De Lomography Gallery Store Amsterdam zit middenin de beroemde Negen Straatjes, op de hoek van de Wolvenstraat met uitzicht op de Herengracht. Hier vind je het volledige assortiment van lomografische goodies én de grootste Lomowall van Nederland, bestaande uit meer dan 6000 shots. Al onze camera's, accessoires, boeken en mode-items staan klaar om aangeraakt, besnuffeld en geknuffeld te worden. In de winkel vind je ook een expositieruimte en je kunt er meedoen met workshops en lomowalks - de perfecte manier om een analoog testritje te maken met één van onze camera's. Kom gezellig langs, stel alle vragen die je hebt aan onze lieftallige Nederlandse Lomography crew en haal het maximale uit je bezoekje.

Artikelen

 • Lomography x URBNTR: rauwe kiekjes met de La Sardina!

  Lomography x URBNTR: rauwe kiekjes met de La Sardina!
  URBNTR is een geprint magazine uit Amsterdam met alleen maar analoge fotografie, niks is digitaal. Natuurlijk zijn wij fan! Daarom gaven we oprichters Maxime en Bart een La Sardina camera en konden haast niet wachten op de resultaten. Ze zijn binnen, dus lees het interview en check de prachtige foto's hier!
 • De crew van Lomography Benelux - Jos

  De crew van Lomography Benelux - Jos
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is Store Manager Jos aan de beurt!
 • De crew van Lomography Benelux - Marije

  De crew van Lomography Benelux - Marije
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in één week een rolletje volschieten. We beginnen met Marije!
 • Grandiose Alben: Amsterdam 2014 in Belair von nia_ffm

  Grandiose Alben: Amsterdam 2014 in Belair von nia_ffm
  (Please note, this article is in another language)
  Diejenigen von uns, die die malerischen Stadtansichten von Amsterdam erst noch besuchen wollen, werden sicherlich vom Fernweh für die niederländische Hauptstadt, nach dem Durchblättern des heutigen grandiosen Albums, ergriffen sein!
 • Design Studio La Boca Customizes the La Sardina

  Design Studio La Boca Customizes the La Sardina
  (Please note, this article is in another language)
  Acidulated and saturated colors, perspective and geometric effects, and retrofuturistic vision make up the hallucinating world of London-based design studio La Boca. Its creative director, Scot Bendall, is a Lomographer. He accepted the challenge to play around with and customize a La Sardina DIY. See his La Sardina creation and illustrations after the jump.
 • Store Amsterdam: Workshops in juli - geen workshop. Wat?! eindigt over ongeveer 10 uur

  Store Amsterdam: Workshops in juli - geen workshop. Wat?!
  Geen workshops in juli, lees je dat nou goed? Inderdaad...Maar niet getreurd want in augustus gaan we weer helemaal los!
 • Elle Festival x Lomography: workshop handlettering van Marloes de Vries is ongeveer één maand geleden geëindigd

  Elle Festival x Lomography: workshop handlettering van Marloes de Vries
  Van 27 tot 29 juni is het in Amsterdam tijd voor het Elle Festival: een mode- en designevent georganiseerd door ELLE, ELLE Eten en ELLE Decoration. Ze selecteerden hun favorieten van de Jordaan en de 9 straatjes - en daar horen wij bij. Daarom organiseren we een speciale workshop waar je zelf creatief aan de slag kunt!
 • Awesome Albums: Amsterdam 2014 in Belair by nia_ffm

  Awesome Albums: Amsterdam 2014 in Belair by nia_ffm
  (Please note, this article is in another language)
  Those of us who are yet to visit the scenic cityscapes of Amsterdam will surely be filled with wanderlust for the Dutch capital after flipping through today's awesome album feature!
 • Store Amsterdam: Workshops juni 2014 is 30 dagen geleden geëindigd

  Store Amsterdam: Workshops juni 2014
  Jaja beste Lomograaf in spé, ook in juni kun je bij ons weer terecht voor een aantal workshops vol uitleg over onze camera's en/of technieken. Heb je al een Lomography camera? Dan kun je ook lekker je kennis wat bij komen spijkeren!
 • Store Amsterdam: Workshops mei 2014 is ongeveer één maand geleden geëindigd

  Store Amsterdam: Workshops mei 2014
  Is het al weer mei, tijd voor onze nieuwe workshopkalender!

Onze laatste tweets

Volg ons op Twitter