Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomography Embassy Store Amsterdam

 • Adres: Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam, Netherlands
 • Openingstijden: Ma-Za: 12:00 -19:00. Zo: 12:00 -18:00
 • E-mail: store.amsterdam@lomography.com
 • Telefoon: +31 (0)20 3700092

De Lomography Gallery Store Amsterdam zit middenin de beroemde Negen Straatjes, op de hoek van de Wolvenstraat met uitzicht op de Herengracht. Hier vind je het volledige assortiment van lomografische goodies én de grootste Lomowall van Nederland, bestaande uit meer dan 6000 shots. Al onze camera's, accessoires, boeken en mode-items staan klaar om aangeraakt, besnuffeld en geknuffeld te worden. In de winkel vind je ook een expositieruimte en je kunt er meedoen met workshops en lomowalks - de perfecte manier om een analoog testritje te maken met één van onze camera's. Kom gezellig langs, stel alle vragen die je hebt aan onze lieftallige Nederlandse Lomography crew en haal het maximale uit je bezoekje.

Aankomende evenementen in de winkel

Artikelen

 • De crew van Lomography Benelux - Anna

  De crew van Lomography Benelux - Anna
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met een Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Community Manager Anna deed dat met de Diana Mini!
 • Amsterdam's Rijksmuseum Holds Major Photography Exhibit

  Amsterdam's Rijksmuseum Holds Major Photography Exhibit
  (Please note, this article is in another language)
  This exhibit comes two decades after the museum began expanding its photography collection to include works from beyond the 19th century. Details after the jump!
 • De crew van Lomography Benelux - Sandra

  De crew van Lomography Benelux - Sandra
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is het de beurt aan Sandra, onze redactie- en workshopheld, a.k.a lomograaf sandravo!
 • De crew van Lomography Benelux - Merel

  De crew van Lomography Benelux - Merel
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is Merel van ons PR bureau Public_ aan de beurt!
 • Lomography X Girl on Kicks: analoog sneakers spotten in Parijs!

  Lomography X Girl on Kicks: analoog sneakers spotten in Parijs!
  Blogger Sanne Poeze van Girl on Kicks nam onze La Sardina én Fisheye camera mee naar Sneakerness in Parijs, een event waar het allemaal draait om het schoeisel. Uiteraard dook ze de meest romantische stad van Frankrijk zelf ook even in. Check het interview en de resultaten hier!
 • Lomography workshops in Amsterdam: elke maand en op aanvraag!

  Lomography workshops in Amsterdam: elke maand en op aanvraag!
  Altijd al het plan gehad ooit ergens een workshop te volgen? Kom dan eens langs bij Lomography Store in Amsterdam. Onze eigen Store Manager Jos zegt altijd dat het de leukste winkel van Amsterdam is - en al hoewel hij misschien wat bevooroordeeld is geven we hem gelijk: het is er echt vaak gezellig met workshops, lomo meet-ups, af en toe een borrel of een feestje!
 • De crew van Lomography Benelux - Sibel

  De crew van Lomography Benelux - Sibel
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week ontmoet je Sibel!
 • De crew van Lomography Benelux - Jurgen

  De crew van Lomography Benelux - Jurgen
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is Jurgen van onze Store in Antwerpen aan de beurt!
 • De crew van Lomography Benelux - Ghislaine

  De crew van Lomography Benelux - Ghislaine
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is het woord aan redactie- en workshopheld Ghislaine!
 • Nieuw: de Photo Automat Amsterdam!

  Nieuw: de Photo Automat Amsterdam!
  Sinds afgelopen weekend hebben we bij onze Lomography Store in Amsterdam een waar fotografisch pareltje staan: een analoge photobooth! Maak kennis met Photo Automat Amsterdam - de enige analoge photobooth van Nederland.

Onze laatste tweets

Volg ons op Twitter