Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomography Embassy Store Amsterdam

 • Adres: Herengracht 298, 1016 BX Amsterdam, Netherlands
 • Openingstijden: Ma-Za: 12:00 -19:00. Zo: 12:00 -18:00
 • E-mail: store.amsterdam@lomography.com
 • Telefoon: +31 (0)20 3700092

De Lomography Gallery Store Amsterdam zit middenin de beroemde Negen Straatjes, op de hoek van de Wolvenstraat met uitzicht op de Herengracht. Hier vind je het volledige assortiment van lomografische goodies én de grootste Lomowall van Nederland, bestaande uit meer dan 6000 shots. Al onze camera's, accessoires, boeken en mode-items staan klaar om aangeraakt, besnuffeld en geknuffeld te worden. In de winkel vind je ook een expositieruimte en je kunt er meedoen met workshops en lomowalks - de perfecte manier om een analoog testritje te maken met één van onze camera's. Kom gezellig langs, stel alle vragen die je hebt aan onze lieftallige Nederlandse Lomography crew en haal het maximale uit je bezoekje.

Artikelen

 • De crew van Lomography Benelux - Ghislaine

  De crew van Lomography Benelux - Ghislaine
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is het woord aan redactie- en workshopheld Ghislaine!
 • Nieuw: de Photo Automat Amsterdam!

  Nieuw: de Photo Automat Amsterdam!
  Sinds afgelopen weekend hebben we bij onze Lomography Store in Amsterdam een waar fotografisch pareltje staan: een analoge photobooth! Maak kennis met Photo Automat Amsterdam - de enige analoge photobooth van Nederland.
 • De crew van Lomography Benelux - Lotte

  De crew van Lomography Benelux - Lotte
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week staat in het teken van onze inmiddels afgestudeerde stagiaire Lotte!
 • De crew van Lomography Benelux - Zoe

  De crew van Lomography Benelux - Zoe
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is Zoe aan de beurt!
 • Store Amsterdam: Workshops september 2014 eindigt over 6 dagen

  Store Amsterdam: Workshops september 2014
  Pak je agenda er maar bij, want in september geven we weer drie workshops. Wegens groot succes geven we opnieuw de Handlettering-workshop! Ook voor de lomografen hebben we weer twee workshops gepland: een workshop over de Diana F+ en over haar kleine zusje, de Diana Mini. Altijd al benieuwd geweest naar een van deze camera's? Of wil je eerst een goede uitleg voordat je zelf aan de slag gaat? Lees dan verder!
 • De crew van Lomography Benelux - Steffen

  De crew van Lomography Benelux - Steffen
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week is afstudeer-stagiair Steffen aan de beurt!
 • De crew van Lomography Benelux - Madri

  De crew van Lomography Benelux - Madri
  Lomography is een groot en wereldwijd bedrijf, maar hier in de Benelux werken we met een fijn klein team. Misschien heb je ons al eens ontmoet, misschien ook niet. Leer ons beter kennen in deze nieuwe serie, waarbij we elk met onze favoriete Lomography camera in een week een rolletje volschieten. Deze week niemand minder dan onze General Manager Madri!
 • Store Amsterdam: Workshops augustus 2014 is 22 dagen geleden geëindigd

  Store Amsterdam: Workshops augustus 2014
  Die zomerzon maakt alle foto's een beetje mooier, vind je niet? Wil je leren om je foto's dat kleine beetje extra te geven? Doe dan mee met een van onze workshops!
 • Reisjournalist Sabine nam de La Sardina mee naar zonnig Curacao

  Reisjournalist Sabine nam de La Sardina mee naar zonnig Curacao
  Sabine de Witte is reisjournalist en heeft een eigen blog, Your Ambassadrice. Ze vliegt de hele wereld over en legt dit zoveel mogelijk vast, dus waarom niet een keer met een Lomography camera? Ze nam de La Sardina mee naar Curacao - check het interview en de resultaten hier!
 • Lomography x URBNTR: rauwe kiekjes met de La Sardina!

  Lomography x URBNTR: rauwe kiekjes met de La Sardina!
  URBNTR is een geprint magazine uit Amsterdam met alleen maar analoge fotografie, niks is digitaal. Natuurlijk zijn wij fan! Daarom gaven we oprichters Maxime en Bart een La Sardina camera en konden haast niet wachten op de resultaten. Ze zijn binnen, dus lees het interview en check de prachtige foto's hier!

Onze laatste tweets

Volg ons op Twitter