Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Dubbels met bloemen: Opvullen dat frame!

Misschien ken je het ook wel. Soms blader ik door foto's met grote delen verloren frame, zo jammer... Plots bedacht ik me, misschien kan moeder natuur me wel helpen om de boel wat op te vullen!

Van al mijn analoge speeltjes heeft mijn Fisheye camera waarschijnlijk al wel het meest dienst gedaan. En begrijp me niet verkeerd, ik ben gek op die foto’s, maar na keer op keer weer die grote zwarte hoeken te zien, begon ik na te denken over manieren om dat kader wat interessanter te maken. En plots kreeg ik een inval, wat dacht je van bloemen? Een grote weelde aan kleuren en prachtige vormen als kader rond een centraal onderwerp? Ik ging meteen aan de slag.

Foto van roxanneross

Ik koos ervoor om tamelijk simpele dingen met de Fisheye vast te leggen, naast enkele pittoreske plaatsjes in Lissabon. Daarna was ik klaar om de details in te vullen met een stevige portie bloemenpracht!

Waar wacht je nog op? Ga ervoor! :)

Voor meer foto’s kan je terecht in het volledige album op mijn lomohome.

geschreven door roxanneross en vertaald door math0165

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Spanish, Русский, Português, Deutsch, 日本語, 中文(繁體版), Türkçe & Italiano.