Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Hoe een CD-kast omgetoverd kan worden in een cameraplankje

Omdat ik veel kleine, oude cameras van de rommelmarkt of uit de 'Bucht' bezit , wou ik ze uitstallen voor bezoekers en ze niet ver weg in een kast wegbergen.

Ik ben niet zo’n fan van glazen vitrinekasten. Ofwel vind ik ze niet mooi, ofwel zijn ze veel te duur. (dan koop ik liever een nieuwe camera)

Een tijdje geleden kwam ik deze CD-kastjes tegen ik een meubelzaak en ik dacht dat het wel een goed idee zou zijn om daar mijn cameras in op te bergen. Ik kocht eerst één kastje, een tijd later een tweede en een dag erna heb ik er nog twee gekocht.

Mijn camera’s hebben nu dus genoeg plaats en het ziet er mooi uit. Open kasten worden natuurlijk snel stoffig, maar in mijn geval valt het nog mee, want ik gebruik de camera’s veel. Dat betekent dat ze niet snel stoffig worden.

Ik ben erg blij met deze simpele en goedkope oplossing. Er staat erg veel op de plankjes (ik heb gewoon teveel materiaal en foto’s), maar dat kan je oplossen op je eigen manier!

geschreven door pearlgirl77 en vertaald door fau

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: Deutsch. En het is vertaald in: 中文(繁體版), Československy & English.