Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Foto's schieten met spooky lichttechnieken

Je hebt geen dure belichting nodig om je onderwerp beter te belichten. Lees hier meer!

Het is altijd leuk om te experimenteren met licht. Er zijn natuurlijk verschillende soorten lichtbronnen, maar ik heb deze keer de koplampen van mijn auto gebruikt om de voorwerpen extra te belichten. Hier zijn enkele foto’s van de lichttechnieken die ik gebruikte tijdens een fotoshoot met mijn LOMO LC-A:

Bij deze foto’s gebruikte ik mijn Fuji Provia 100F. Het was diep in de nacht toen ik de foto’s nam. Probeer te experimenteren met verschillende lichttechnieken!

Veel plezier!

geschreven door maduz en vertaald door fau

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Português & Deutsch.