Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Een huwelijk met Redscale film

Niet zo lang geleden ben ik naar Venezuela geweest voor de bruilfoft van mijn neef. Ik wist dat het een mooie, zonnige dag zou worden dus ik hoefde niet lang na te denken over welke film ik mee zou nemen: mijn favoriete Lomograpghy Redscale film. Lees hier verder en bekijk de resultaten!

Foto van carmengraphy

Er zijn veel Lomografen die niet zo enthousiast zijn over de Lomography Redscale XR 50-200 maar ik moet bekennen dat het één van mijn favoriete films is.

Op zonnige dagen krijg je prachtige sepiakleuren, ik hou ervan!

Foto van carmengraphy

Soms krijgt je foto juist een hele warme rode gloed, ook dat vind ik heel mooi. Dit is echt een verrassingsfilm. Deze keer had ik mijn geliefde, de Lomo LC-Wide geladen met mijn redscale film, de iso ingesteld op 100 en zo gingen we samen naar de bruiloft!

Bekijk hier de rest van de foto’s:

Lomo-Love-On!!

geschreven door carmengraphy en vertaald door s0y

1 reactie

  1. grasmaaiker

    I love the last picture!
    ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: Spanish. En het is vertaald in: English, Português, 中文(简体版), 中文(繁體版) & 中文(繁體版).