Petzval_preorder_header_kit

Nu beschikbaar voor Pre-Order - Wie het eerst komt, wie het eerst maalt

Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

De schrijfverzoekjes van april 2014!

Alweer een nieuwe maand en wat voor één! In april volgen de analoge events elkaar in sneltempo op, met Film Photography Day en World Pinhole Day als hoogtepunten. Inspiratie te over dus om te schrijven voor ons magazine!

Foto van morninglight

Verzoekjes hebben we in vele soorten en maten en uiteraard krijgen jullie daar iets voor terug. Naast onze dank kun je voor elk artikel dat op onze verlanglijst staat op maar liefst 15 Piggy punten rekenen per artikel dat je instuurt!

Puur ter herhaling: Gebruik voor je artikelen alleen foto’s die je zelf gemaakt hebt. Gebruik je foto’s van iemand anders, of vanaf een andere website? Zorg er dan voor dat je toestemming vraagt aan de originele eigenaar en vermeld je bronnen.

Wat willen we dan?

Nieuws

We nemen niet langer nieuws inzendingen aan. Wel kun je de door jou gespotte analoge wondertjes aan ons doorgeven door een email te sturen aan: tips@lomography.com. Jij krijgt de props voor elke tip waar we daadwerkelijk iets mee doen!

Foto van kleeblatt

Analoge Lifestyle

 • In volle bloei: De lente is dit jaar al vroeg begonnen en alles staat volop in bloei. Tijd om je camera te laden met kleurrijke film en al dat moois vast te leggen. Wij willen heel graag jullie mooiste bloemenplaatjes zien.
 • Jouw dag in beeld: Met een steeds groeiende community vergroot ook de diversiteit van onze mede-lomografen. En dat maakt ons benieuwd… Hoe ziet jullie dag eruit? Wat zijn jullie rituelen en gewoontes? Neem je analoge camera een dagje mee op een doordeweekse dag en maak een beeldverslag van jouw dag.

Voeg een lifestyle artikel toe
Lees de lifestyle richtlijnen

Lomo Locaties

 • Perfecte Pinhole Locaties: Later deze maand vieren we World Pinhole Photography Day. Als jij dat perfecte plekje weet om een killer-pinhole shot te maken, deel het dan hier met je collega lomografen!
 • Jeugdherinneringen: We hebben allemaal bakken vol melancholische herinneringen uit onze kindertijd, een tijd toen het leven nog onbezorgd was. Aan welke plekken houd jij de leukste gedachten over? Een dierenpark, speelpark, circus, … ? Vertel ons er alles over. Of als deze plaats niet langer bestaat, welke plekjes brengen je weer terug naar je kindertijd?
 • Sprookjesdorp: In Kaatsheuvel vind je natuurlijk het mooiste sprookjesdorp ter wereld, maar voor één keer zijn we op zoek naar echte sprookjesdorpen. Ken jij zo’n fantastisch plek in je buurt, of een magische hoekje in je stad, toon het ons.

Voeg een locatie toe
Lees de locatie richtlijnen

Foto van lostlittlekid

Tipster

 • LomoMatrix Tips: Op 12 april vieren analoge fotografen over de hele wereld Film Photography Day. Eén van de activiteiten die daarbij hoort is een LomoMatrix. Uiteraard willen we iedereen aanporren om zelf ook een matrix op poten te zetten. Als jij een knaller van een idee hebt om de LomoMatrix in jouw stad of buurt uniek te maken, deel het dan met ons!
 • Verniel-je-film Tips: Dit is er eentje voor de labrats. We zijn natuurlijk niet op zoek naar manieren om je film helemaal de vernieling in te helpen, maar wel naar jouw geheime film-soep recept om de meest unieke resultaten uit je film te halen.
 • Pinhole Fotografie Tips: Met World Pinhole Photography Day op 27 april kan deze natuurlijk niet ontbreken! Laat ons je vetste DIY pinhole camera zien en wat je ermee gedaan hebt!
 • Lomography x Zenit Petzval Lens Tips: Heb jij dit nieuwste pareltje al in je bezit? En zo ja, heb je er al mooie plaatjes mee gemaakt? Wij zijn benieuwd naar je ervaringen en tips.

Voeg een tipster toe
Lees de tipster richtlijnen

Reviews

 • Camera’s:

-Horizon Camera’s
-Belair Camera’s
-Diana Multi Pinhole Operator
-Sprocket Rocket
-LomoKino

 • Films:

-Lomography LomoChrome Purple 120
-Lomography X-Pro Slide 200 35mm
-Lomography Orca B&W 110
-Fuji Instax Mini Film
-Lomography Analoge Prints

 • Accessoires:

-Fuji Instax Smartphone Printer
-Lomography X Zenit Petzval Lens
-DigitaLIZA
-Diana+ Lenzen en SLR Adaptor
-Lomography Smartphone Scanner

Voeg een review toe
Lees de review richtlijnen

Vergeet niet bij het indienen van je artikel “requested post” aan de tags toe te voegen. Zo zien wij sneller dat het om een verzoekje gaat en loop je geen piggies mis! En voor alle nieuwe lomografen die graag een stukje willen schrijven – check eerst hier de richtlijnen per rubriek. Dan weet je precies waar je op moet letten bij het insturen van een artikel.

Succes en veel plezier!