Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Verzoekjes voor augustus 2014

Eindelijk zijn die zwoele zomerdagen er! Of, nou ja, we hebben er in ieder geval een paar meegemaakt in Juli! Daar hebben jullie vast, net als wij, enorm van genoten en gewapend met camera's zijn jullie op pad geweest. Toch? Mooi, want die foto's en artikelen die willen we hebben! Lees hier verder voor de verzoekjes van augustus!

Foto van lostlittlekid

Verzoekjes hebben we in vele soorten en maten en uiteraard krijgen jullie daar iets voor terug. Naast onze dank kun je voor elk artikel dat op onze verlanglijst staat op maar liefst 15 Piggy punten rekenen per artikel dat je instuurt!

Puur ter herhaling: Gebruik voor je artikelen alleen foto’s die je zelf gemaakt hebt. Gebruik je foto’s van iemand anders, of vanaf een andere website? Zorg er dan voor dat je toestemming vraagt aan de originele eigenaar en vermeld je bronnen.

Wat willen we dan?

Nieuws

We nemen niet langer nieuws inzendingen aan. Wel kun je de door jou gespotte analoge wondertjes aan ons doorgeven door een email te sturen aan: tips@lomography.com. Jij krijgt de props voor elke tip waar we daadwerkelijk iets mee doen!

Foto van annekoning

Analoge Lifestyle

  • Festivals: Augustus = festivals. Al jaren en daar genieten wij graag van mee. Laat die briljante foto’s zien die op Lowlands gemaakt zijn, of juist de kleinere festivals waar jij je thuis voelt! Neem ons mee naar de festivals die we niet mogen missen.
  • Zomerzonnigheid: Hoe breng jij die warme dagen door? Zit je met de airco op 11 in je appartement of ga je zwemmen bij het lokale buitenbad? Of is dit voor jou het uitgelezen moment om de schaduw van bomen op te zoeken en een stuk door het bos te dwalen? Hoe vier jij de zomerse zonnigheid?

Voeg een lifestyle artikel toe
Lees de lifestyle richtlijnen

Lomo Locaties

  • Stranden: Welk strand moet iedereen kennen? Struikel je er over de toeristen of is het juist heerlijk rustig? Welke markante types kom je tegen bij de stranden in jouw buurt? Vergeet ook de stadsstranden niet!
  • IJspret: Afkoelen is met warm weer altijd fijn. Wij doen dat het liefste door naar een ijswinkeltje te lopen. Of, als je echt mazzel hebt, wachten tot je dat herkenbare klingeltje van de ijscoman in de straat hoort! Rennen met je euro! Wie is jouw ijsboer, wat is hun ‘standplaats’? En welke smaak ijs moeten we echt een keer proberen?

Voeg een locatie toe
Lees de locatie richtlijnen

Reviews

  • Cameras:

Diana F+ Honeycomb
La Sardina DIY (uiteraard willen we ook zien wat je er mee gedaan hebt!)
Fisheye No. 2 Brazillian Summer
Horizon Kompakt

  • Films:

Lomography Lomochrome Purple
Lomography Lobster Redscale 110
Revlog 35mm (Streak, Tesla, Alles!)
Kodak Portra ISO160 120

  • Accessories:

Belair Instant Back
Petzval Lens! (we kunnen er echt niet genoeg van krijgen)
Fuji Instax Share Smartphone Printer SP-1

Voeg een review toe
Lees de review richtlijnen

Tipster

  • Verkoeling: Film kán oververhit raken en wij vragen ons af: hoe pak jij dit aan? Gaan je rollen film mee in een koeltasje? Of juist niet en krijg je hierdoor de meest vreemde resultaten? Wij willen het in ieder geval weten. Deel je tips met ons zodat ook onze rollen lekker chill de zomer door komen.
  • Lomo Experiments: Zoals altijd willen wij graag weten welke nieuwe experimenten jullie nu weer bedacht hebben. Toon ons je gekste foto’s en leg uit hoe je dit hebt klaargespeeld.

Voeg een tipster toe
Lees de tipster richtlijnen

Vergeet niet bij het indienen van je artikel “requested post” aan de tags toe te voegen. Zo zien wij sneller dat het om een verzoekje gaat en loop je geen piggies mis! En voor alle nieuwe lomografen die graag een stukje willen schrijven – check eerst hier de richtlijnen per rubriek. Dan weet je precies waar je op moet letten bij het insturen van een artikel.

Succes en veel plezier!