Nieuw: de Photo Automat Amsterdam!

Sinds afgelopen weekend hebben we bij onze Lomography Store in Amsterdam een waar fotografisch pareltje staan: een analoge photobooth! Maak kennis met Photo Automat Amsterdam – de enige analoge photobooth van Nederland.

Een photobooth, we weten allemaal wat het is. Ben jij ook altijd geneigd om er eventjes in te duiken? Je neemt plaats, je sluit het gordijntje en showt je beste poses. Het resultaat? Een fotostrip (van 4 foto’s) die voor altijd een tastbare herinnering zal zijn. Of het nou een fotosessie is van alleen jij, met je geliefde, kind of beste vriend; de fotostrip blijft in je portemonnee, aan de muur, tussen je agenda of waar dan ook.

Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws! Sinds deze maand is er namelijk een unieke, analoge photobooth in Amsterdam: de Photo Automat Amsterdam. En wel in de Lomography Store! Deze booth, afkomstig uit de VS, is een echte klassieker uit 1962. Dus in plaats van gebruik te maken van de fotohokjes bij het station, kom je voortaan gezellig naar de 9 straatjes van Amsterdam voor een analoge fotostrip?

Duik in de Photo Automat Amsterdam op Herengracht 298, Amsterdam.

Like Photo Automat Amsterdam op Facebook
Volg Photo Automat Amsterdam op Instagram

*www.photoautomatamsterdam.com*

written by anna-lomo on 2014-09-01 #news #store #photobooth #photo #booth #lomo #amsterdam #photostrip #winkel #herengracht

More Interesting Articles