Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Oostenrijks bureau Creative Director produceert zijn eerste Lomography X Zenit Petzval Art Lens video

De nieuwe Petzval lens is meer dan een messing schoonheid die je camera een opvallende look geeft. Ze levert bovenal hoogstaand beeldmateriaal af, zoals wordt bewezen door de vele fotografen en video-artiesten die deze knapperd inmiddels ontdekt hebben. Wij stellen je met plezier voor aan de Martin Lachmair van het Oostenrijkse bureau Creative Director. Kijk snel verder naar wat hij met onze lens voor elkaar krijgt!

Deze video werd gemaakt door Martin Lachmair van het Oostenrijkse Creative Director CC, , een bedrijfje gespecialiseerd in grafisch ontwerp, reclame, film productie en persfotografie. Hij gebruikte de Lomography X Zenit Petzval Art Lens met een Canon 5D.

Meer info over Martin en zijn werk vind je op de site van Creative Director en UnserTV websites, of op zijn Facebook pagina.

De Lomography x Zenit Petzval Lens is nu beschikbaar voor pre-order in de Online Shop ! Wie eerst komt, eerst maalt! Bestel dus snel om je plaatsje in de rij te verzekeren. Op de Petzval Microsite vind je alle info over de lens.

geschreven door jillytanrad en vertaald door sandravo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe, Deutsch & Français.