Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Download je desktop & Facebook Cover Designs hier!

Speciaal voor Film Photography Day 2014 op zaterdag 12 april hebben we een aantal toffe graphics ontworpen die je kunt gebruiken als Facebook covers en desktop achtergronden! Lees snel verder voor meer info...

Film Photography Day is een ode aan alles wat analoog is en rondom deze dag worden er wedstrijden georganiseerd, veel foto’s geschoten en zal er een workshop plaats vinden! Voor deze gelegenheid hebben we deze Facebook covers en desktop achtergronden ontworpen waarmee jij jouw liefde voor analoge fotografie kunt delen.

Klik op deze link om ze te downloaden.

We hopen dat je deze dag samen met ons zal vieren! Voor meer informartie over Film Photography Day, klik hier

geschreven door hembot en vertaald door lauravanroemburg

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Français & Deutsch.