Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

De Konstruktor Transparent Collectors Editie

Neem een magisch kijkje in een analoge spiegelreflexcamera met de gloednieuwe Konstruktor Transparante Collectors Editie. Dankzij dit collectors item zul jij precies snappen hoe een camera van binnen werkt!

Ontdek de mechanica van een analoge camera met de gloednieuwe Konstruktor Transparant Collectors Editie. Net zoals de originele Konstruktor camera, kun je de Transparant Konstruktor zelf in elkaar zetten zodat je leert hoe een analoge camera nou eigenlijk functioneert. Hij ziet er absoluut fantastisch uit op elke koffietafel of boekenplank en zal een ideaal gespreksonderwerp zijn.

Trakteer jezelf op deze Collectors editie display camera, of geen hem cadeau aan een vriend!

Koop ’m nu of bezoek de Konstruktor Microsite

De Konstruktor Collectors bundel

Wil je een Konstruktor camera om foto’s mee te schieten en eentje voor op de boekenplank? Ga dan voor de nieuwe Konstruktor Transparent Collectors Editie samen met de originele Konstruktor 35mm spiegelreflexcamera in een toffe bundel.

Koop de Konstruktor Collectors Bundel

Let op: camera is alleen als display model te gebruiken, niet voor fotografisch gebruik

geschreven door shhquiet en vertaald door lauravanroemburg

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Spanish, 中文(简体版), 日本語, Deutsch, 中文(繁體版), Français, 中文(繁體版) & Italiano.