Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Top 5 films die perfect zijn voor portretten

Fotografen houden er gewoon van om mensen vast te leggen, en afhankelijk van iemands stijl en voorkeuren, heeft iedereen wel een film naar keuze. Van kleurnegatief naar diafilm tot zwart-wit; er is voor iedereen een perfecte portretten emulsie verkrijgbaar in de Online Shop!

Foto van earlybird

Lomography Color Negative 100 (35mm / 120)

Voor kleuren die poppen en een intense scherpte; de trouwe Lomography CN 100. Studio shots zien er prachtig uit, maar deze film houdt ook van de zon!

Foto van jeahh

LomoChrome Purple XR 100-400

Voor onverwachte tinten op infrarood-achtige beelden; de LomoChrome Purple is het experimenteren waard!

Foto van srmarcus

Kodak Portra (160NC 35mm / 400VC 120)

Als realistischeh huidtinten en ultra fijne korrel is wat je zoekt, kijk dan niet verder dan de Kodak Portra lijn van color negative emulsies. Of je nu van Natuurlijke Kleur of Sterke Kleur houdt, de tinten blijven levendig.

Foto van vici

Kodak T-Max (100 ISO 120 / 400 ISO 35mm)

Ga tijdloos klassiek met monochrome portretten. Kies uit een van onze Z&W films voor foto’s die tientallen jaren zal overstijgen.

Foto van warning

Fuji Provia 100F

Voor opvallende Lomo-foto’s ga je voor diafilm a go! Cross-process je rol en verwacht een explosie van surrealistische kleuren!

Bezoek de Online Shop om onze diverse collectie te bekijken. Bekijk foto’s via verschillende soorten film of lees de Reviews van de community.

geschreven door denisesanjose en vertaald door anna-lomo

1 reactie

  1. raapstelenstamppot

    raapstelenstamppot

    "realistischeh" huidtinten?

    meer dan één jaar geleden · rapporteer als spam

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Spanish, 日本語, Deutsch, 中文(繁體版) & Italiano.