Dit is je laatste kans om een pre-order te plaatsen voor de Petzval Lens en de speciale apertuurplaten er gratis bij te ontvangen! We schatten de levering in augustus (of zelfs eerder) - mis deze kans op de perfecte portretlens niet!

Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

LC-A's verjaardagstraktatie begint morgen: scoor 29% korting op de LC-A en LC-Wide camera's!

Hey, weet je het al? Morgen viert de Lomo LC-A zijn 29e verjaardag! Om dat te vieren hebben we vanaf middernacht een speciale deal voor alle LC-A (origineel en de LC-A+) en LC-Wide camera's. Wees er snel bij want deze actie is enkel voor 290 stuks geldig!

Foto door: albeelee

Geniet vanaf middernacht van 29% korting op een LC-A of LC-Wide camera in de Online Shop en alle Gallery Stores. Deze actie is exclusief voor enkel 290 stuks geldig, en loopt maar voor 29 uur, 29 minuten en 29 secondes – we beginnen woensdag 19 juni middernacht. Wees er snel bij want deze actie is dus enkel voor 290 stuks geldig. Mis de deal niet; zet je wekker!

  • New York: 6 PM (18 juni, dinsdag)
  • Londen: 11 PM (18 juni, dinsdag)
  • Wenen: 12 AM
  • Hong Kong: 6 AM
  • Tokyo: 7 AM

Let op: Slechts 1 camera per persoon. Helaas is deze aanbieding niet beschikbaar in Brazilië.

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 中文(繁體版), Spanish, Deutsch & 日本語.