Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Mega DIY bundel deal is nog steeds bezig!

So what's the big deal? Nou, als je van plan bent jezelf te verwennen met een camera van Lomography is dit een aanbieding die je niet mag missen. De mega DIY bundel deal laat je een Lomography camera, film en accessoires uitzoeken met 20% korting op elk artikel. Dat is nogal mega!

Foto door: adi_totp

Nu heb je de kans om je eigen bundel samen te stellen en veel te besparen. De Mega DIY Bundel Deal laat je een Lomography camera, film en accessoires uitkiezen met 20% korting op elk artikel. Ga naar de Shop om te zien welke producten beschikbaar zijn voor je persoonlijke bundel. Het is een tijdelijke actie, dus maak er gebruik van nu het nog kan!

Shop Online of zoek een Store

geschreven door shhquiet en vertaald door driemaaldrie

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 中文(简体版), Türkçe, Deutsch, Spanish & Português.