Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Dit is de LomoChrome Purple - een kleurenfilm met infrarood resultaten!

Klaar voor een nieuwe filmsensatie? Dan hebben we goed nieuws! Met trots presenteren we onze nieuwste Lomography film - de LomoChrome Purple. Het is een te gekke kleurenfilm waarmee je foto's maakt met infrarood effect. De voorraad is beperkt en de film wordt geleverd in zowel 35mm als 120 film. Bestel hem nu als pre-order en je krijgt hem in juli 2013!

Apetrots zijn we op onze nieuwste Lomography film – de LomoChrome Purple 400!

Ja, we weten wat je denkt. “Aerochrome wordt toch niet meer geproduceerd?” Klopt, maar zoals je kan zien krijg je met de LomoChrome Purple (35mm en 120) nagenoeg dezelfde resultaten als met de oorspronkelijke infrarood films. Het grote verschil – dit is een kleurennegatief film! Creëer infrarood effecten op een natuurlijke manier; zonder filters.

Pre-Order de LomoChrome Purple 35mm | Pre-Order de LomoChrome Purple 120

Zie hier het magische verschil. Allebei de foto’s zijn op dezelfde plek gemaakt. De één met een kleurenfilm en de andere met de nieuwe LomoChrome Purple.

De eerste pre-order voorraad is beperkt. Als je nu bestelt, krijg je hem gegarandeerd in juli 2013 en ben je één van de eerste lomografen ter wereld die een betaalbaar alternatief voor infrarood film heeft! Ook krijg je een speciale notitie als bewijs dat jij één van de eerste LomoChrome Purple fotografen bent. Onthoud goed – deze eerste rollen LomoChrome Purple zijn van unieke kwaliteit die niet te vergelijken is met de massaproductie die zal gaan volgen.

Jullie favoriet

U vraagt, wij draaien. Wat feedback van de community allemaal niet teweeg kan brengen. Lomography Purple is op verzoek van jullie ontwikkeld en komt in 35mm en 120 rollen. Na jaren is het eindelijk weer mogelijk om foto’s te schieten met een infrarood effect.

Op dit moment hebben we 4.000 rollen 120 en 3.500 rollen 35mm LomoChrome Purple film beschikbaar in de Lomography Online Shop. Deze rollen zijn alleen te bestellen in een voordeelbundel – heb je meteen een fijne voorraad films voor een goede prijs!

De eerste batch rollen worden geleverd in juli 2013. Dit komt omdat de pre-order bestellingen helpen de eerste productie te financieren. Daarnaast is de productie van de LomoChrome Purple iets ingewikkelder dan de gemiddelde emulsie. Geduld is een schone zaak, dus laat je in de tussentijd inspireren door deze voorbeeldfoto’s. Of de ouderwetse Aerochrome foto’s uit ons archief.

Pre-Order de LomoChrome Purple 35mm | Pre-Order de LomoChrome Purple 120

Let op: Het plaatsen van een pre-order betekent direct betalen. Hiermee ondersteun je de eerste productiefase van misschien wel de meest uitdagende lomografische filmlancering ooit!

geschreven door shhquiet en vertaald door mrmaart

4 reacties

 1. undiscovered

  undiscovered

  JOEHOE

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 2. camielioo

  camielioo

  Yes, I'm in!! (:

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 3. maaikel

  maaikel

  Besteld! Dit wordt een mooie zomer!

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 4. jwlb

  jwlb

  Ziet er goed uit! Heb direct 5 stuks besteld! Can't wait!

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam