Dit is je laatste kans om een pre-order te plaatsen voor de Petzval Lens en de speciale apertuurplaten er gratis bij te ontvangen! We schatten de levering in augustus (of zelfs eerder) - mis deze kans op de perfecte portretlens niet!

Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

De wereld rond met de Lomography Smartphone Film Scanner

We willen graag iedereen heel erg bedanken die pasgeleden heeft meegeholpen aan ons Lomography Smartphone Film Scanner project via Kickstarter - dit ging echt al onze verwachtingen te boven! Tussen de beloofde beloningen die verbonden zijn aan jullie steun zitten een paar heel bijzondere reizen. Om dit te vieren hebben we een selectie gemaakt van reisgerelateerde foto's, allemaal gescand met de Lomography Smartphone filmscanner.

Voor meer informatie, of als je ook wilt meehelpen om dit project te steunen en zo’n Lomography Smartphone Film Scanner in je bezit te krijgen, kijk op onze Kickstarter pagina.

geschreven door devoncaulfield en vertaald door pinkpix

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Spanish & Português.