Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomokino shots in de videoclip 'Carry Me Home' van Hey Rosetta!

De Canadese indierockband Hey Rosetta! heeft onlangs de videoclip voor 'Carry Me Home' uitgebracht. Daarin zijn prachtige beelden van de tourende band te zien, inclusief shots gemaakt met de Lomokino!

Regisseur Noah Pink regisseerde en maakte deze clip met gebruik van onze geliefde Lomokino.. Hoewel niet de gehele video analoog geschoten is, legt het de band Hey Rosetta! mooi vast tijdens het touren en optreden en weet de Lomokino zijn weg te vinden in videoclips.

Een geweldig nummer van een geweldige Canadese band, geschoten met een geweldige camera!

geschreven door ashleyaang en vertaald door pfvandenbroek

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Deutsch.