Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Nieuwe glazen Belair X 6-12 lenzen uit Rusland met 20% pre-order korting

Maak je borst maar nat voor haarscherpe foto’s vol details en waanzinnige scherptedieptes – dit zijn de gloednieuwe 90mm en 114mm glazen Belair X 6-12 lenzen uit Rusland.

Deze foto is geschoten met de Belair X 6-12 114mm lens.

Toen we de Belair X 6-12 een maand geleden lanceerde, hebben we jullie iets over nieuwe lenzen beloofd. Beloftes moet je altijd nakomen, dus voila! Dit zijn de 90mm en 114mm glazen Zenit lenzen voor de Belair, en daar zijn we apetrots op!

Deze nieuwe lenzen hebben een gelimiteerde oplage en zijn vanaf vandaag met 20% pre-order korting te bestellen in de Lomography Online Shop. Dit is een unieke kans om één van de eerste lomografen met een glazen Belair lens te worden! Check de technische details van de lenzen hier beneden en ontdek meer informatie op de vernieuwde Belair X 6-12 Microsite!

Pre-Order de 90mm Lens
Pre-Order de 114mm Lens

Bestel een Belair X 6-12 camera als pre-order

Onze speciale pre-order korting van 15% loopt nog heel even. Zowel de Jetsetter als de City Slicker, kan al in januari 2013 bij jou thuis geleverd worden. Met de glazen Russische lenzen is de Belair de allerbeste middenformaat camera in zijn reeks – bestel daarom nu de combo!

Voorwaarden:
* Helaas kunnen we de levering van de glazen lenzen in februari 2013 niet garanderen in de landen: Brazilië, Rusland, China en Turkije.
* Het plaatsen van een pre-order betekent direct betalen.

geschreven door tomas_bates en vertaald door mrmaart

3 reacties

 1. marije

  marije

  Oeh, nice! Wel een aanslag op de piggybank... :)

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 2. mrmaart

  mrmaart

  ga je nou ineens zuinig doen mrs piggy miljonair? :)

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam
 3. marije

  marije

  :P

  ongeveer 2 jaar geleden · rapporteer als spam

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe, Československy, 中文(简体版), Spanish, 中文(繁體版), Français, 한국어, ภาษาไทย, 日本語 & Deutsch.