Anna Nikbakht Nooshin op pad met de LC-Wide

Anna Nikbakht Nooshin is Nederlands modetrots én oprichter van www.nsmbl.nl – een online magazine toegewijd aan mode, lifestyle en het leven. Na een fantastische samenwerking zijn we dikke vrienden geworden en is Anna officieel LomoAmigo in spé.

We kennen Anna van de NSMBL je eigen La Sardina camera wedstrijd die we samen hebben opgezet. Een te gekke wedstrijd waar de meest uiteenlopene inzendingen op af kwamen. Zowel Anna als wij zelf waren blown away, en super trots. De rumble is afgelopen en de winnaars zijn gekozen. Op vrijdag 21 december staat het grote Lomography x NSMBL expo feestje gepland. Kom je ook? Dit wordt heel tof.

Terug naar de beeldschone Anna. Ze is oprichter van www.nsmbl.nl, een online magazine waarmee ze je dagelijks verblijdt met leuke mode en lifestyle posts. NSMBL gaat om het leven en alles wat daar bij komt kijken. Hun slogan luidt niet voor niets: Piecing together the daily puzzle called life.

De komende maanden gaat Anna naast haar glamoureuze leven in Amsterdam ook dat deel van haar leven vastleggen wat vele lezers en volgers normaal nooit zullen zien. Anna gaat lekker random foto’s schieten van allerdaagse dingen als ontbijt, de postbode die een pakketje op kantoor komt brengen tot aan zelfportretjes in de spiegel van een chique hotelkamer. Ze reist immers de hele wereld over en ontmoet overal interessante mensen. En met welke camera kan je dat nou beter doen dan met de beste groothoek snapshotter van Lomography – de Lomo LC-Wide? Met de keuze uit 3 fotoformaten en de giga 17mm groothoeklens zijn we benieuwd wat Anna allemaal op de foto weet te krijgen.

Wij vinden Anna cool en kunnen niet wachten op haar eerste plaatjes. Wil je meer weten over Anna? Check dan nsmbl.nl of volg haar op Twitter.

Wordt vervolgd!

Lomo Amigo Anna gaat haar foto’s schieten met de Lomo LC-Wide. De Lomo LC-Wide is uitgerust met de nieuw ontwikkelde 17mm Minigon Ultra-Wide Angle lens. Schiet opvallende kleuren, verbazingwekkende verzadiging, enorme contrasten – de Lomo LC-Wide heeft het allemaal. Bovendien is deze camera erg veelzijdig: je hebt keuze uit maar liefst drie beeldformaten. Met de LC-Wide, nu verkrijgbaar in onze Shop, zal je fotografische ervaring nooit meer hetzelfde zijn.

written by mrmaart on 2012-12-05 #news #fashion #diy #lomo-amigo #rumble #anna #wide #expo #amigo #feestje #lc-wide #nsmbl #fashionblog

More Interesting Articles