Wat doet Neil Gaiman bij het Lomography HQ?

6

Het begon met wat gefluister en groeide uiteindelijk uit tot een groot succes bij het Lomography HQ. Wat deed Neil Gaiman daar en mochten wij een handtekening?

Een trouwe LomoAmigo in de breedste zin van het woord, Neil Gaiman kwam langs bij het Lomography hoofdkantoor tijdens de tour van zijn vrouw Amanda Palmer. Gelukje voor ons, want we brachten een fijne middag samen door pratend over literatuur, muziek, analoge fotografie als ook het creëren van een special edition camera.

Ja, we zeiden wel dat we een nieuwe special edition creatie aan het plannen zijn met Neil! Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ons. We hadden een fantastische brainstorm-sessie en er zijn meesterlijke ideeën uit voort gestroomd, dus blijf deze nieuwe samenwerking checken! De camera zal klaar zijn in 2013.

En ja, uiteindelijk kregen we een handtekening!

2012-11-26 #news #neil-gaiman #lomoamigo #lomography-hq #hoofdkantoor

6 Comments

  1. marije
    marije ·

    Neil! <3

  2. mrmaart
    mrmaart ·

    een nieuwe lc-a? lc-wide?

  3. marije
    marije ·

    @mrmaart: jij hebt vast al wel inside information ;)
    (oh, en als 't een lc-wide is, dan moet ik die aanschaf toch maar eens gaan overwegen)

  4. mrmaart
    mrmaart ·

    @marije - dat heb ik zeker. maar laten we eens maar eens met z'n allen gaan gissen. wat denk jij? of beter - wat zou jij willen?

  5. marije
    marije ·

    Nou, meneer Gaiman zit daar zo demonstratief met een LC-Wide... Als het maar niet nóg weer een nieuwe Sardina is, daar ben ik nu wel een beetje klaar mee. :)

  6. pretletterp
    pretletterp ·

    Ik hoop een limited edition LC-Wide. En inderdaad, nog een gemodificeerde La Sardina of Diana en ik ga gillen... Ga dan investeren in film en echt interessante dingen :P

More Interesting Articles