Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

De Lomo Life Books - twintig jaar liefde voor analoog

Voor onze twintigste verjaardag werkten we samen met uitgeverij Thames and Hudson om een geweldige tweedelige slipcase te maken die alle hoogtepunten van de afgelopen twintig jaar bundelt. Deze twee boeken – vol met exclusieve foto’s uit ons eigen archief – zijn een passend eerbetoon aan twee decennia Lomo Life.

Deze twee boeken bundelen de meest kenmerkende momenten in het ontstaan van Lomography samen – inclusief foto’s uit het Lomography archief.

Het Lomo Life Book is een tweedelige boekenset en geeft een prachtige reflectie op twintig jaar liefde voor analoog weer.

Lomo Life Volume 1: De camera’s In de afgelopen twee decennia bleven we de wereld verbazen met onze opvallende, ongewone en kleurrijke analoge camera’s – en nu kun je ze voor het eerst allemaal bij elkaar zien.

Lomo Life Volume 2: The Story Exclusieve en nooit eerder vertoonde content – ontdek het complete verhaal achter de Lomography beweging!

Check gelijk ook deze sneak peek:

Bestel de Lomo Life Books | Bezoek de Lomography 20 Years Site

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Československy, Português, Spanish, 한국어, 日本語, Deutsch & Français.