Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Een wandeling langs jouw Lomography herinneringen

Of je nou al sinds het begin een liefhebber, een vervreemde fotograaf, een bekeerde volger bent of net komt kijken, we hebben bijna allemaal wel een herinnering of verhaal dat verbonden is met Lomography - waar we nog regelmatig met plezier aan terugdenken!

Foto van dux_x

We zijn deze week knallend begonnen met een glaasje bubbels (dankzij onze schuimende en gloednieuwe Champagne Editions), bovendien luidt november Lomography’s 20 jarige bestaan in!

Kijkend naar een heel mensenleven is 20 jaar natuurlijk niet zo lang, maar deze jaren, waarin het allemaal draaide om het schieten, voelen en vieren van de analoge levensstijl waren fantastisch.

Uiteraard zouden deze 20 jaar niet half zo tof zijn geweest zonder jullie! Om in de analoge liefde en vriendschapssferen te blijven, staan we graag een momentje stil bij deze toffe momenten: deel je favoriete Lomography herinneringen hieronder en laten we proosten op nog vele mooie jaren!

Foto van spoeker

Als je zin hebt om je herinneringen op een uitgebreidere manier te delen, ga dan los met dat toetsenbord en schrijf er een artikel over.

Foto van vicuna

Proost!

Laat het schuim vloeien en feest de hele nacht door met onze Champagne Editons camera’s, met echte kurk en metallic accenten. Nu verkrijgbaar in onze Online Shop!

geschreven door geegraphy en vertaald door joers

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe.