Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Belair's grootste landschap escapades

De Lomography Belair X 6-12 bevat veel punch zonder overbodige bulk en grootte. Dit maakt de camera nog idealer om mee te nemen met je uitstapjes en reizen! Bewijs nodig? Volg Belair's grootste ontsnapping naar visueel indrukwekkend landschappen!

Grote ruimtes vragen om enorme scherpte-dieptje, en een supergroothoek perspectief. De nieuwe Belair X 6-12 brengt al deze kwaliteiten bij elkaar in een panoramisch middenformaat camera die precies de juiste maat heeft! Wat is er nog meer? Je kan experimenten met drie verschillende formaten die je aan jou behoeften kan voorzien en er is een verwisselbaar lens systeem!

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe, 日本語, Português, Deutsch, 中文(繁體版), 中文(简体版), Spanish & Français.