Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Bekijk hier: de Belair's Perfecte Portretten

Een van de Belair X 6-12 geweldige functies is de excellente lens. Deze brengt je geweldige scherpte die alle details meeneemt tot levensechte portretten. Als je meer argumenten nodig hebt, bekijk dan deze indrukwekkende collectie van portretten gemaakt met deze ultra speciale middenformaat camera.

Scherpe portretten schieten is moeiteloos met de nieuwe middenformaat camera Belair X 6-12. Wil je afwijken van de norm en meer experimenteel worden? Geen probleem – de Belair X 6-12 heeft een verwisselbaar lens systeem waardoor je een 90mm standaard lens of een 58mm groothoek lens kan koppelen aan de camera. Speel met de drie verschillende foto formaten en geniet van het gemak van de automatische belichting optie (wat nog nooit in een panorama 6 × 12 120 camera is ingevoerd)!

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe, 한국어, 日本語, Deutsch, Português, 中文(繁體版), Československy, 中文(简体版), Italiano, Spanish & Français.