Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Een brullende Tiger!

Ben jij klaar voor een fijne dosis kleur op 110 formaat? Maak je borst maar nat, want hier is de nieuwste telg in de Lomography 110 familie - de Lomography Color Tiger 200 110 film!

De Tiger laat zijn kleurtjes zien

Daar is de Tiger en hij is klaar om al zijn scherpe kleuren te laten zien! De Lomography Color Tiger 200 heeft het allemaa – knallende kleuren, scherpte dieptes en met een 200 ISO waarde de perfecte film om overdag alles om je heen vast te leggen. Gebruik ‘s nachts een flits en je krijgt de mooiste kleurenplaatjes. En ja, de Tiger is het beste maatje van de "Fisheye Baby 110 camera’s":http://shop.lomography.com/cameras/110-cameras want die stopt de film automatisch bij het doordraaien na een geschoten foto. Iedere andere 110 camera zal ook snakken naar deze nieuwe kleurenfilm, dus probeer het zelf!

De 110 familie groeit…

Welkom in de 110 jungle! De eindeloos groeiende collectie 110 films begon met de lancering van de Orca B&W 100, gevolgd door de piepkleine Fisheye Baby 110 camera’s, en nu dus de brullende Color Tiger 200. Deze broekzakformaatjes staan garant voor eindeloos veel analoog plezier, en guess what – er volgt zeer binnenkort nog veel meer 110 moois

Check deze sample shots om te zien wat de Tiger allemaal kan:

De Color Tiger 110 is Lomography’s allereerste 110 kleurenfilm. Met knallende kleuren en scherpe dieptes legt hij alles wat er voorbij vliegt vast op het piepkleine 110 filmformaatje. Hij zal iedere 110 camera helemaal wild maken met een flinke dosis verse nieuwe kleuren! De Lomography Color Tiger 110 heeft een ISO waarde van 200 dus perfect voor foto’s overdag. Een flitser helpt je aan prachtige foto’s tijdens de wilde nachten.

geschreven door shhquiet en vertaald door mrmaart

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Français, 中文(繁體版), Italiano, 한국어, Português, Spanish, Deutsch, 中文(简体版), Italiano & 日本語.