Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomografische posters van Ishepel

Hey, mijn naam is Irina Shepel en ik ben een student grafische vormgeving. Dit jaar ga ik mijn BA halen en als afstudeerproject daarvoor heb ik besloten om iets heel interessant te doen - een magazine over Lomography! Bij deze een preview van mijn sketches.

Voordat ik aan de sla ga voor het eindproduct heb ik eerst even geoefend met wat posters over Lomography.

Alle camera’s en alle details zijn met de potlood op papier getekend. Daarna heb ik ze gescand en ingekleurd met photoshop. Ik heb voor een palet aan kleuren gekozen om de variatie in plezier van Lomography weer te geven. Die variatie is juist de charme van fotografie en ik denk dat juist daarom iedereen in staat is om goede resultaten te maken!

Het grappige is dat ik ook een soort van link met Lomography voel, omdat ik zelf een lange tijd geleden (tijdens de USSR) ben begonnen met Lomography. Daar kom ik namelijk vandaan.

Lijkt het je leuk om deel te nemen aan mijn project? Neem dan contact met me op (ishepel). Ik sta open voor alles!

Check ook mijn gallerie voor meer visuele details van mijn posters.

geschreven door ishepel en vertaald door mrmaart

1 reactie

  1. lucklik

    lucklik

    The drawings would be perfect on T-shirts

    meer dan 2 jaar geleden · rapporteer als spam

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Deutsch, Spanish, 한국어, ภาษาไทย, Italiano, 中文(繁體版) & 中文(繁體版).