Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Rio de Janeiro + Spinner 360° = De ideale combinatie

Rio de Janeiro is een prachtige stad met een grote toeristische aantrekkingskracht. Vooral de panoramische uitzichten vanop de omliggende bergtoppen zijn indrukwekkend en ongeëvenaard! En welke camera is beter geschikt om dit alles vast te leggen dan de Spinner 360°?!?

Rio de Janeiro is de perfecte vakantiebestemming voor wie een bezoek aan de stad graag combineert met natuur. Het is bovendien een plek waar je als lomograaf helemaal los kunt gaan. Maar voor je op reis vertrekt moet je een moeilijke beslissing maken: welke camera’s neem je mee en welke laat je achter. Voor een bezoek aan Rio is die beslissing snel gemaakt: de perfecte reisgezel om deze prachtige stad en zijn omgeving in al zijn glorie vast te leggen is de Spinner 360°!

Foto van nina_ska

De geografische ligging van Rio de Janeiro is uniek in de hele wereld. De stad is ingeplant temidden van een zeer opvallende natuurlijke omgeving. Je kan deze immense schoonheid bewonderen vanaf de verschillende bergtoppen.

Foto van nina_ska

De meest beroemde bezienswaardigheid is zonder twijfel Corcovado Mountain met zijn reusachtige Christusstandbeeld. Vanaf de top van deze berg kan je genieten van een prachtig uitzicht over het grootste deel van de stad. Zelfs op een bewolkte dag doet de Spinner zijn werk prima!

Een andere geweldige plek is Sugarloaf Mountain. Je bereikt de top met een kabelbaan, eventueel met een stop halfweg op Morro da Urca. Bovenop heb je een prachtig zicht op de uitgestrekte stranden van Copacabana en Ipanema.

Rio de Janeiro is een stad vol prachtige panorama’s. En Lomography’s Spinner is de perfecte camera om deze grootse landschappen te vereeuwigen!

geschreven door nina_ska en vertaald door sandravo

Plaats als eerste een reactie

Waar is dit?

Populaire foto's vlakbij – see more

Lomo Locaties in de buurt

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: Spanish. En het is vertaald in: Deutsch & English.