Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Voordat ik naar Istanbul ging had ik geen idee hoeveel katten er door de straten zouden lopen. Ze worden zowel door de inwoners als door de toeristen erg verwend en bewonderd, en sommige gedragen zich als majestueuze raskatten. Omdat ik ze niet zomaar voorbij kon lopen heb ik een prachtige fotoserie van ze gemaakt!

Toegegeven, als je allergisch bent voor katten loop je er vast niet warm van als je leest dat ze in de straten van Istanbul in overvloed aanwezig zijn. Zelfs ’s avonds bij een gesloten cafe of tussen de tafels die buiten voor de restaurants staan lopen ze om je heen. Ze zijn niet allemaal even tam en sommigen namen snel de vlucht toen ik ze benaderde met mijn camera in de hand.

De meesten bleven echter rustig en onverstoorbaar zitten. Wanneer heb je voor het laatst zulke geduldige modellen gezien?

In de wandelzone
De man met de katten

De arme hond, kan niet anders doen dan voor dood spelen!

Foto van shoujoai

geschreven door shoujoai en vertaald door sandravo

Plaats als eerste een reactie

Waar is dit?

Populaire foto's vlakbij – see more

Lomo Locaties in de buurt

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: Deutsch. En het is vertaald in: English.