Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Dubbele belichtingen: Analoog dubbelzien

Soms kan je het gewoon niet laten om vaker te klikken dan één, liever twee, of zelfs drie keer! Dubbele belichtingen zullen ons altijd blijven verbazen en fascineren. Zin in een lekkere dosis van dit soort foto's? Lees dan snel verder.

De perfecte dubbele belichting vereist de perfecte lichtcondities en veel oefening, maar ontstaat misschien nog wel vaker door toeval. Hoe dan ook, het maken van dubbele belichtingen is verslavend! Je kan er eindeloos mee experimenteren en de resultaten zijn geweldig.

Voor deze week hebben we een samenstelling gemaakt van vijftig van onze favoriete dubbele belichtingen, stuk voor stuk gemaakt door evenveel fantastische lomografen! Echte lomografische kunstwerkjes zijn het, vind je niet?

Hebben we jouw kunstwerkje gemist? Deel jouw mooiste dubbele belichting hieronder in een reactie!

geschreven door mayeemayee en vertaald door desibel

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Deutsch, Français, Türkçe & Italiano.