Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Je lens geeft de vervaging

We houden allemaal van vaste focus camera's - ze zijn niet alleen leuk om te hebben, maar ook gemakkelijk mee te nemen! Geef toe, het is de ophef-vrije route naar mooie film fotografie. Maar als we fotografie naar een hoger niveau willen tillen, is de vintage SLR je nieuwe beste vriend!

Een Single Lens Reflex camera: een fotografie machine die soms al te ingewikkeld is om te beheren – maar met een beetje oefening en geduld kan het je de beste film shots die je ooit hebt genomen geven! En met een SLR zijn vervagingen (blur) en bokehs gewoon een genot om te maken! We kunnen het niet ontkennen, ze zijn gewoon geweldig.

geschreven door mayeemayee en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 日本語, 中文(繁體版), 中文(繁體版) & Spanish.