Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

20 surrealistische Lomo LC-A+ Splitzer foto's

De Splitzer is het lichtgewicht plastic accessoire van Lomography waarmee je je Lomo LC-A+ foto's door de helft of in kwartjes kun hakken. De resultaten zullen je verbazen - check deze selectie maar eens!

De Lomo LC-A+ Splitzer koppel je gemakkelijk aan je Lomo LC-A+ voor wat serieuze slicing-and-dicing actie. Je gebruikt de LC-A+’s MX-knop zodat je eenvoudig prachtige kiekjes kunt produceren. Het is superleuk om te doen en de resultaten zijn leuk en bizar – je moet het eens proberen!

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Türkçe, 中文(繁體版), 中文(繁體版), Deutsch & Italiano.