Dit is je laatste kans om een pre-order te plaatsen voor de Petzval Lens en de speciale apertuurplaten er gratis bij te ontvangen! We schatten de levering in augustus (of zelfs eerder) - mis deze kans op de perfecte portretlens niet!

Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

29 toffe foto's gemaakt met de Lomo LC-A+

Het is Lomo LC-A+'s 29e verjaardag en om dit te vieren hebben we een kleine serie opgezet. De allerbeste LC-A+ foto's uitkiezen is een onmogelijke opgave, maar we hebben een poging gedaan tot 29 shots. Check onze favorieten - welke vind jij het mooist?

geschreven door shhquiet en vertaald door anna-lomo

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 中文(繁體版), 中文(繁體版), Spanish, Türkçe, 한국어, Italiano, 中文(简体版), 日本語, Deutsch & Français.