Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Op reis met de Belair X 6-12

We hebben niet voor niets de verschillende versies de namen: City Slicker, Jetsetter en Globetrotter gegeven. De Belair X 6-12 is namelijk perfect reisgezelschap. Deze camera houdt van ontdekken en uit dit met heerlijke foto's op middenformaat film. We hebben een kleine gallerij samengesteld van de analoge foto's die de Belair tijdens zijn reizen heeft gemaakt. Kun jij raden waar de foto's gemaakt zijn?

Niet alle locaties zullen even makkelijk te raden zijn, maar je weet er vast wel een paar. Plaats in een reactie op deze pagina de landen waar deze Belair X 6-12 foto’s gemaakt zijn!

We zijn gek op middenformaatfotografie en daarom hebben we de Belair X 6-12 ontwikkeld! Een geheel nieuwe 6×12 camera die prachtige plaatjes schiet. Deze stijlvolle jetsetter heeft maar liefst twee lenzen, drie fotoformaten én een ingebouwde lichtmeter! Bestel jouw Belair voor 29 november en grijp die vette 30% korting!

geschreven door webo29 en vertaald door marissa

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 日本語, Français, Spanish, 한국어, Português, 中文(繁體版), Československy & 中文(简体版).