Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Lomography's Top 5 foto uploaders aller tijden

Je hebt natuurlijk al een selectie gezien van de meest populaire foto's aller tijden, dus waarom zetten we niet een aantal van onze geliefde lomografen in het zonnetje? Lees snel verder en kom er achter wie de top 5 op Lomography.com zijn, en bekijk een paar van hun beste lomo foto's!

Lomography heeft een een maandelijks artikel waar de top uploaders van die maand worden benoemd en in het zonnetje worden gezet. Misschien heb je een van deze maandelijkse artikelen al voorbij zien komen, maar weet je ook wie de Top 5 uploaders van Lomography aller tijden zijn? Lomography bestaat deze maand 20 jaar, dus we hadden geen beter moment kunnen kiezen. Zet je schrap, want je komt bekende lomografen tegen in deze lijst, en misschien wel nog bekendere foto’s! Klaar voor de start? AF!

mephisto19 (71,628 foto’s)

kylethefrench (47,913 foto’s)

lakandula (45,026 foto’s)

ouroborosx (36,776 foto’s)

wil6ka (28,122 foto’s)

Deze uitzonderlijke lomografen hebben een hartelijk applaus verdiend voor hun schitterende foto’s. Wij willen jullie hartelijk feliciteren, jullie zijn nu een onderdeel van Lomography’s kleurrijke geschiedenis!

geschreven door plasticpopsicle en vertaald door joers

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: ภาษาไทย.