Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Ruim een jaar geleden maakten we een selectie van fotos die jullie deed stilvallen. Deze foto's zorgden ervoor dat jij en anderen op de "ik vind deze foto leuk" knop klikten, maar geen reactie achterlieten. Hier is een tweede gallery vol nieuwe foto's die ons en jullie sprakeloos achterlieten.

Gogogo, check deze foto’s en laat je reacties achter. Of misschien toch een “like”. En vergeet vooral ook niet om de de selectie van foto’s die vorig jaar geen reacties hebben gekregen te bekijken (al weet ik zeker dat deze nu inmiddels allemaal reacties hebben gekregen).

geschreven door recurving en vertaald door s0y

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Português & Italiano.