Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Groothoek plaatjes met de Belair X 6-12

Als je gek bent op groothoek plaatjes, dan heb je met de Belair X 6-12 een uitstekende groothoekheld te pakken! Onze gloednieuwe auto-exposure 120 camera kan namelijk waanzinnige 6x12 panorama shots maken. Benieuwd naar de resultaten van deze spectaculaire camera? Check dan deze fotoserie maar eens!

Het giga grote 6 × 12 formaat van de Belair X 6-12 camera’s biedt je de mogelijkheid om een extreem groot oppervlakte film te belichten onder een heerlijke groothoek. Of het nu een landschapsfoto, of portret is – de Belair X 6-12 zorgt voor de perfecte panorama foto. Check de gallery hieronder en oordeel zelf. Er valt hier weinig nog aan toe te voegen!

Naast het grote formaat zoals hierboven beschreven is, kan je met met de nieuwe Belair X 6-12 camera ook 6×6 vierkante foto’s én 6×9 standaard shots maken.

Bestel de Belair X 6-12 nu als pre-order
Bekijk de Belair X -12 Product Site

De Belair X 6-12 is als pre-order te bestellen tot 10 december 2012 (of tot we door de voorraad heen zijn). Als je een pre-order plaatst, kan je tot wel 30% besparen op de aankoopprijs – maar twijfel niet te lang, er is maar een beperkte voorraad die voor de kerstdagen wordt geleverd. Iedereen die de camera als pre-order bestelt krijgt een genummerd certificaat dat bewijst dat jij één van de eerste eigenaars van deze camera bent.

geschreven door webo29 en vertaald door mrmaart

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Français, 中文(简体版), Deutsch, Português, ภาษาไทย, 한국어, 日本語, Türkçe, Spanish, 中文(繁體版) & Italiano.