Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

De Color X-Pro Sunset Strip; een sprocketsensatie

Heb jij een camera die sprockets belicht? Dan is de Color X-Pro Sunset Strip wat voor jou! Bij deze film is het midden de film voorgekleurd en de sprockets niet. Dit zorgt voor een heel bijzonder eindresultaat. Check hier een paar vette voorbeelden.

Zie je hoe de Sunset Strip de sprockets een heel andere kleur geeft dan de rest van de film? Je krijgt er supervette foto’s door! Maar let op: het effect is alleen lomografen die van extreme X-pro resultaten houden.

geschreven door ilkadj en vertaald door marissa

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 日本語, Italiano, ภาษาไทย, Spanish & 한국어.