Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Mijn Baby en ik: Fisheye Baby 110 close-ups

De Fisheye baby 110 is, net zoals de andere leden van de Fisheye familie, perfect om ergens héél dichtbij mee te komen. Neem jij zoals bij de eerste gouden regel van Lomography gezegd wordt, je camera overal mee naartoe? Volg dan ook de vijfde en schiet je voorwerpen van dichtbij! Check voor inspiratie deze fotogalerij vol met close-up foto’s.

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No. 2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye-foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb-stand en je kunt er ook nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door tomas_bates en vertaald door marissa

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: 日本語, Deutsch, Français, Spanish, Italiano, Português, 한국어, 中文(繁體版), ภาษาไทย, Türkçe & 中文(简体版).