Heb je al een account? Log in | Nieuw bij Lomography? Aanmelden | Lab | Huidige Site:

Mijn Baby en ik: Fisheye Baby 110 portretten

De Fisheye Baby 110 houdt van mensen en van dichtbij! Check onze galerij vol portretten gemaakt in het nieuwe 110 formaat en mét een vissig tintje. Zwijmel lekker weg en fantaseer over de foto’s die jij met de nieuwste aanwinst van de Fisheye-familie zal gaan maken.

De Fisheye Baby 110 camera’s zijn volledig werkende miniatuurversies van de Fisheye No. 2. De camera’s zijn speciaal voor 110 film ontworpen. Deze baby’s maken perfecte fisheye foto’s door je wereld in cirkelvorm op een vierkante foto vast te leggen. De Fisheye Baby 110 heeft een bulb modus en je kunt er ook nog eens meervoudige belichtingen mee maken. Laad de camera met Lomography Orca B&W 100 en duik in de lang vergeten wereld van 110 fotografie!

geschreven door tomas_bates en vertaald door marissa

Plaats als eerste een reactie

Lees dit artikel in een andere taal

De originele versie van dit artikel is geschreven in: English. En het is vertaald in: Spanish, Português, 中文(简体版), 한국어, 中文(繁體版), Türkçe, 中文(简体版), ภาษาไทย, Italiano, 日本語 & Deutsch.